top of page
alisinancagil

Tek yön araç kiralama

Güncelleme tarihi: 4 May 2021

Tek yön araç kiralama ihtiyaçlarınız doğrultusunda mükemmel bir seçim olabilir. Eğer birden fazla kişi seyahat ediyorsanız ve seyahatinizi A noktasından başlatıp B noktasında sonlandıracak şekilde düzenlediyseniz tek yönlü araç kiralama yol giderleriniz konusunda tam anlamıyla hayat kurtaran bir seçenek olması muhtemeldir.

Araç kiralama firmaları, herkesin gidiş - dönüş şeklinde araç kiralama yapmak istemediğinin farkındadır ve bir noktadan başlayıp başka bir noktada sonlanacak seyahatler için de araç kiralama seçenekleri sunarlar. Yani kiralık aracınızı bir noktadan teslim aldınız. Bu; aracınızı tekrar aynı noktaya teslim etmek zorunda olduğunuz anlamına gelmez.


Örneğin; İstanbul Kadıköy'de oturuyorsunuz ve uçuşunuz Sabiha Gökçen Havalimanı'na varacak şekilde ve 3 günlük kiralık araca ihtiyacınız var. Araç kiralama rezervasyonunuzu yapmadan önce aldığınız hizmetin seyahatinizin son durağı olan İstanbul Kadıköy'de sonuçlanabileceği seçenekler olup olmadığını öğrenmek için araç kiralama firmalarının Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan alış ve İstanbul Kadıköy'de bırakış seçeneği olup olmadığına bakın. Son durağınızın evinize yakın olması belki de sizi olası bir trafik sıkışıklığından ya da aracı teslim ettikten sonra toplu taşıma kullanarak vaktinizi boşa harcamaktan kurtaracaktır.

Tek yön araç kiralama daha mı pahalı?


Bunun bir çok cevabı vardır. Tek yön araç kiralamanın avantajlı olup olmayacağına nasıl karar verebileceğinizi açıklamıştık. Ücretlendirme kiralık aracın alış ve bırakış noktalarına göre değişiklikl

Can you take rental cars out of state?


Depending on where you intend to pick up and return your vehicle,be mindful that there are certain one-way limits in place when you make a one-way cross-border journey. For example, if you rent a car with Sixt and pick it up in state f California, you can only drive a vehicle in California, Arizona, Oregon, Washington, Nevada, and Utah, then you need to make sure that you can return the vehicle to a car rental place in those regions.


So if you're headed out on a trip, whether you're going to wind up in a different state at the end of your car rental time, or you really want to take advantage of flying to one city and flying out of another, it's not a concern... just let the car rental company know before you make your booking so that can get the best offer accesible.


The details given in this guide was correct at the time of publishing, but could be updated at any time. Please check the terms of your car rental company for the latest details.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Σχόλια


bottom of page